Reklam

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bibi.Pet tarafından Android için ücretsiz bir program - Toddlers Games - Colors and Shapes.

Eğlenceli ve yaratıcı bir öğrenme deneyimini ilgi çekici bir hikaye ile birleştirdiğinizde ne elde edersiniz? Bibi.Pet Okulu hikayesi!

Bu eğlenceli ve eğitici uygulamada, çocuklar çevre ve karakterlerle etkileşime geçebilir, kendi hikayelerini oluşturabilir ve birçok eğlenceli ve eğitici bilgiyi öğrenebilirler. Uygulamayı kullanarak, siyah tahtada çizim yapma oyunu oynayabilir, okul otobüsüne binip oyun alanına gidebilirler ve daha birçok eğlenceli ve eğitici aktivite yapabilirler.

Ama bu kadar değil! Bibi.Pet Okulu hikayesi, çocukları meşgul edecek ve tüm gün boyunca öğrenmelerini sağlayacak 120'den fazla mini oyun içeriyor!

Bu oyunda, çocuklar Bibi.Pet karakterleri ve sevimli evcil hayvanlarıyla tanışıp etkileşim kurabilirler.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten Games for Toddler Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Kindergarten Games for Toddler hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten Games for Toddler denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam